Politika zasebnosti/Privacy Policy

Katere osebne podatke zbiramo, za kakšne namene in pravna podlaga za obdelavo.

Obiski na straneh https://nupo.com/si/ ali https://nupo.si/, ozadje, namen in pravna podlaga.

Ko obiščete naše spletne strani, samodejno obdelamo podatke o vas in vaši uporabi naše spletne strani. To lahko vključuje informacije o vrsti brskalnika, ki ga uporabljate, vaš naslov IP, vključno z vašo omrežno lokacijo, in informacije o vašem računalniku. Poleg tega pri uporabi https://nupo.com/si/ ali https://nupo.si/ velja Nupova izjava o piškotkih.

Namen zbiranja podatkov je optimiziranje vaše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta ter morebitno izvajanje prilagojenega trženja, vključno s ponovnim ciljanjem preko Facebooka, Instagrama, Googla in Youtuba, vendar le, če ste privolili v oglaševalske piškotke.

Pravna podlaga za obdelavo je vaše soglasje za našo uporabo piškotkov in člen 6(1)(a) Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR), kot tudi naš zakoniti interes za izboljšavo naše spletne strani ter za izvajanje čim bolj ustreznega trženja v skladu s členom 6(1)(f) uredbe GDPR ter zakon o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1).

NAKUP BLAGA IN KOMUNICIRANJE NA https://nupo.com/si/ ali https://nupo.si/, OZADJE, NAMEN IN PRAVNA PODLAGA

Ko kupite blago ali komunicirate z nami, zbiramo podatke, ki jih posredujete sami. To lahko vključuje vaše ime, naslov, e-poštni naslov, telefonsko številko, način plačila, informacije o tem, katere izdelke kupujete ali morate vrniti, informacije o poizvedbah in pritožbah, zahtevkih za dostavo, kot tudi informacije o naslovu IP, s katerega je bilo naročilo oddano, če je naročilo oddano na https://nupo.com/si/ ali https://nupo.si/.

Namen zbranih podatkov je omogočiti dostavo izdelkov, ki ste jih naročili, in izpolniti dogovor z vami. Podatke hranimo, da vam lahko pomagamo v primeru potrebe po vračilu izdelkov ali morebitni pritožbi. Poleg tega vas bomo morda morali kontaktirati glede ustreznih informacij o izdelku, ki ste ga kupili. Podatke o vaših nakupih lahko obdelujemo tudi zaradi izpolnjevanja pravnih zahtev, vključno z eno ali več sledečih; umik izdelka ali računovodske in knjigovodske namene.

Pravna podlaga za obdelavo je člen 6(1)(b) Splošne uredbe o varstvu podatkov, ZVOP-1 in naš medsebojni dogovor o nakupu pri podjetju Nupo, (c) in naša pravna obveznost, da upoštevamo zakonske zahteve glede odstopov in računovodske obdelave ter (f) naš zakoniti interes za preprečevanje goljufij.

Prijava na novičnik, ozadje, namen in pravna podlaga

Ko se naročite na naš novičnik, zbiramo podatke o vašem imenu, e-poštnem naslovu in mobilni številki (če obstaja).

Namen zbiranja je, da vam pošljemo novičnik.

Pravna podlaga za obdelavo je vaše soglasje za prejemanje naših novičnikov in člen 6(1)(a) uredbe GDPR in ZVOP-1.

Druga razmerja (kandidati za delo, partnerji in zaposleni itd.)

Če z nami sklenete razmerje kot fizična oseba ali kot zaposleni v podjetju, s katerim sodelujemo, obdelujemo podatke, ki se nanašajo na vaše ime, e-pošto, datum rojstva, telefonsko številko, naslov podjetja ali zasebni naslov in vse druge podatke, ki nam jih posredujete v zvezi z našim odnosom in vašim povpraševanjem.

Namen obdelave je upravljanje našega delovnega odnosa z vami in po možnosti s podjetjem, ki ga zastopate, da bi izpolnili svoje obveznosti v zvezi s tem.

Pravna podlaga za to obdelavo bo običajno pogodbeno razmerje, ki je vzpostavljeno ali se vzpostavlja med vami in/ali podjetjem, ki ga zastopate, kot je navedeno v členu 6(1)(b) uredbe GDPR. Glede na naravo sodelovanja je pravna podlaga lahko tudi drugačna, običajno naš zakoniti interes za vzpostavitev in vzdrževanje odnosa med vami in/ali podjetjem, ki ga zastopate, kot je navedeno v členu 6(1)(f) uredbe GDPR.

Prejemniki osebnih podatkov

Spletna mesta tretjih oseb, na primer družbeni mediji, Trustpilot

Obdelujemo Informacije in podatke, ki ste jih dali na voljo preko nastavitev znotraj vašega osebnega profila na spletnih mestih tretjih oseb, kot so platforme družbenih medijev in Trustpilot.

Nameni naše obdelave vaših osebnih podatkov vključujejo trženje, odgovarjanje na poizvedbe, omogočanje sodelovanja v naših tekmovanjih in stik z vami, če zmagate. Podatki, ki jih zbirajo platforme same, so določeni v njihovih lastnih pravilnikih o zasebnosti, sklicujemo se na posamezne platforme.

Pravna podlaga za našo obdelavo je naš zakoniti interes za promocijo podjetja Nupo, odgovarjanje na vaše povpraševanje ali omogočanje sodelovanja v tekmovanjih in stik z vami, če zmagate v skladu s členom 6(1)(f) uredbe GDPR.

Na https://nupo.com/si/ ali https://nupo.si/ nalagamo vsebine s spletnih strani tretjih oseb kot del uporabniške izkušnje na https://nupo.com/si/ ali https:/ /nupo.si/. To naredimo na primer tako, da naložimo našo končno oceno s Trustpilota ali slike iz Instagrama. V teh primerih bo za vas kot uporabnika veljala politika zasebnosti zadevnega podjetja, pri čemer se v zvezi s tem sklicujemo na lastno politiko zasebnosti Trustpilota ali drugih ustreznih partnerjev.

Dostava blaga

V zvezi z dostavo blaga, ki ste ga kupili pri Nupu, bodo podatki o vašem imenu, naslovu, e-pošti, telefonski številki ter številki naročila in posebnih zahtevah za dostavo posredovani prevozniku, ki bo odgovoren za dostavo kupljenega blaga do vas.

Informacije o plačilu

Ko opravljate plačilne transakcije na Nupo.com, le-te potekajo preko našega certificiranega partnerja, BANKART, procesiranje plačilnih instrumentov d.o.o. Informacije so shranjene v varnem okolju s certifikatom PCI-DSS, ki ustreza mednarodnim varnostnim standardom.

Obdelovalci podatkov

Podatki se lahko prenesejo na zunanje partnerje, ki podatke obdelujejo v našem imenu. Zunanje partnerje uporabljamo med drugim za tehnično delovanje sistemov, pošiljanje novičnikov in ciljno trženje. Naši partnerji so obdelovalci podatkov in ne smejo uporabljati podatkov za noben drug namen kot za izvajanje pogodbe z nami.

Vaše pravice

Pravica do dostopa

Kadar koli ste upravičeni, da nas med drugim zaprosite za informacije o tem, katere podatke smo o vas zabeležili, namenu evidentiranja, morebitnih kategorijah osebnih podatkov in prejemnikih podatkov ter informacijah o viru podatkov. Za dodatne informacije o podatkih, ki smo jih zbrali, nas lahko kontaktirate na spodnji kontaktni naslov.

Pravica do popravka, omejitve, prenosljivosti in izbrisu

Pravico imate do popravka napačnih osebnih podatkov o vas. Vabimo vas, da nas kontaktirate, če opazite kakršne koli napake.

Lahko pride do situacij, v katerih imate pravico, da se uporaba vaših osebnih podatkov, omeji in/ali prenese , kjer je to tehnično izvedljivo. V tem primeru nas lahko kontaktirate.

V nekaterih primerih boste imeli pravico do izbrisa vseh ali nekaterih vaših osebnih podatkov. To se lahko na primer izvede, če prekličete svoje soglasje in nimamo druge pravne podlage za nadaljevanje obdelave. Za izbris nepotrebnih podatkov se lahko obrnete na nas.

Za vse zgoraj navedeno se obrnite na nas na spodaj naveden kontaktni naslov.

Pravica do ugovora in umika soglasja

Kadar koli imate pravico do ugovora zoper našo obdelavo vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vključno z izvedenim profiliranjem, da bi ciljali na naše neposredno trženje, saj ta obdelava poteka na podlagi vašega soglasja in/ali naših zakonitih interesov. Če poleg tega ne želite, da vaše osebne podatke uporabljamo za namene neposrednega trženja in profiliranja, izbrišite svoje piškotke. V zvezi s piškotki si oglejte pravila v naši izjavi o piškotkih: https://nupo.com/si/piskotki/.

Imate pravico, da kadar koli prekličete katero koli soglasje, ki ste nam ga dali za določeno obdelavo osebnih podatkov. Če želite soglasje preklicati, nas kontaktirajte na spodaj navedenem naslovu.

Pravica do pritožbe

Pravico imate vložiti pritožbo pri organu za varstvo podatkov glede naše obdelave vaših osebnih podatkov. Pritožbe lahko vložite po elektronski pošti na gp.ip(at)ip-rs.si oz. na Danskem dt@datatilsynet.dk or by telephone +45 33 19 32 00.

Varnost

Nupo zagotavlja, da so sprejeti ustrezni tehnični in organizacijski ukrepi za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom ali uničenjem, nezakonito obdelavo ali nenamerno izgubo ali poškodbo.

Nupo uporablja varen strežnik, kjer se obdelujejo vaši osebni podatki in omejuje dostop do osebnih podatkov znotraj organizacije. Dovoljenje za dostop do osebnih podatkov je podeljeno samo posameznikom znotraj organizacije in tudi asistentu za osebne podatke z izključnim namenom omogočanja opravljanja njihovih nalog.

Kontaktni podatki

V imenu Nupo ApS Denmark

Nupo Slovenija
Gasparijeva ulica 2
Slovenija
Telefon: (01) 521 12 76
E-pošta: info@nupo.si

Spremembe politike varstva osebnih podatkov

Nupo si pridržuje pravico, da po potrebi spremeni ta pravilnik o zasebnosti, na primer zaradi uskladitve s spremembami zakonov in predpisov. Vsaka taka sprememba bo objavljena na spletnem mestu Nupo.