Politika zasebnosti

Upravljalca osebnih podatkov sta lastnika in upravljalca spletne strani www.nupo.com/si Hestia d.o.o., Gasparijeva 2, 1000 Ljubljana in Nupo ApS , Danska.

Hestia d.o.o. in Nupo Aps se zavezujeta k ščitenju zasebnosti uporabnikov spletne trgovine www.nupo.com/si ter k skrbi za optimalno tehnološko podporo tej varnosti (ZVOP-1 in GDPR).

Prenos vseh osebnih podatkov je zaščiten z varnim SSL protokolom.

Ta politika zasebnosti in politika uporabe piškotkov vas seznanjata o tem, kako uporabljamo osebne podatke, ki so nam bili posredovani, ali osebne podatke, ki jih zberemo na spletu (z uporabo piškotkov). Ta pravilnik je na voljo na nupo.com/si.

Hestia d.o.o. in Nupo ApS bosta vedno ravnala v skladu z veljavno zakonodajo o zasebnosti in zagotovila, da se osebni podatki obravnavajo zaupno. Nupo ApS in Hestia d.o.o. ne bosta, razen če to zahteva zakon ali pravno zavezujoča odločitev pristojnih organov, osebnih podatkov posredovala tretjim osebam brez predhodnega soglasja, razen če je tukaj posebej navedeno.

Hestia d.o.o. in Nupo ApS bosta obdelovana naslednje osebne podatke:

• Ime, telefonsko številko in e-mail, za obdelavo zahtev, ko izpolnite obrazec ali oddate naročilo na spletni strani nupo.com/si
• Vaš IP naslov za poenostavitev uporabe našega spletnega mesta
•Če stopite v stik z Hestia d.o.o. in/ali Nupo ApS, shranimo korespondenco ali komentarje, ki lahko vsebujejo osebne podatke, da zagotovimo boljšo storitev, če se znova obrnete na Nupo ApS in/ali Hestio d.o.o.

Pravna podlaga

Hestia d.o.o. in Nupo ApS se zavezujeta, da bosta:

• Vaše osebne podatke obdelovala zakonito, pravilno in na pregleden način.
• Zbirala vaše osebne podatke za navedene in zakonite namene, določene v tej politiki zasebnosti, in ne bosta obdelovala vaših osebnih podatkov na kakršenkoli način, ki ni v skladu s temi nameni.
• Bosta zbirala in obdelovala le tiste ustrezne in relevantne osebne podatke, ki so potrebni za namene za katere so bili zbrani in uporabljeni.
• Vaše osebne podatke bosta obdelovala samo toliko časa, kolikor je potrebno za namene, za katere so bili zbrani.
• Sprejela ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za preprečevanje nepooblaščenega dostopa, nezakonite obdelave in nepooblaščene ali nenamerne izgube, uničenja ali poškodovanja osebnih podatkov ter s tem zagotovila ustrezno raven varnosti.
• Sprejela razumne ukrepe za zagotovitev, da so vaši osebni podatki pravilni in posodobljeni brez odlašanja, če sta Hestia d.o.o. in Nupo ApS obveščena o spremembi.
• Na vašo zahtevo, v najkrajšem možnem času, izbrisala vse vaše osebne podatke, razen če obstajajo pravni razlogi za nadaljevanje obdelave.
• Na vašo zahtevo omejila obdelavo vaših osebnih podatkov, razen če obstajajo pravni razlogi za nadaljevanje obdelave.

Pravna podlaga za obdelavo

Hestia d.o.o. in Nupo ApS zbirata in obdelujeta osebne podatke v naprej določenem obsegu na podlagi privolitve uporabnika.

Če in v kakšnem obsegu se bodo zbirali in obdelovali vaši osebni osebni podatki je odvisno o tega katera dovoljena boste za obdelavo vaših osebnih podatkov dodelili Nupo ApS in Hesti-i d.o.o. ob uporabi spletne strani. Vaše zbrane osebne podatke se lahko zbira in obdeluje samo v točno določenem obsegu na podlagi vaše privolitve. Zbrane osebne podatke smemo uporabiti samo za uresničitev sporazumnih obveznosti sklenjenih med vami in Nupo ApS in Hestia d.o.o., kakor to določajo pogoji sporazuma.

Hestia d.o.o. in Nupo ApS bosta vaše osebne podatke shranjevala in nadalje obdelovala v obsegu, v katerem sta dolžna to storiti v skladu z zakonom ali odločbo organa.

Piškotki

Hestia d.o.o. in Nupo ApS uporabljata piškotke za zagotavljanje uporabniku prijaznejšega spletnega mesta. Na spletnem mestu se lahko uporabljajo tudi piškotki “tretjih oseb” (third party cookies npr. Google Analytics ali druga orodja) za namene analize in/ali za izboljšanje prometa in obiskov.

Če ne želite, da so piškotki nameščeni na vašem računalniku ali želite omejiti obdelavo takšnih informacij, vam lahko brskalnik v nekaterih primerih dovoli, da prekličete izbiro ali anonimizirate svoj IP naslov.

Več o piškotkih najdete na tej povezavi (klik).

Varnost


Hestia d.o.o. in Nupo ApS zagotavljata, da so sprejeti ustrezni tehnični in organizacijski ukrepi za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom ali uničenjem, nezakonito obdelavo ali naključno izgubo ali poškodbo.

Hestia d.o.o. in Nupo ApS uporabljata varen strežnik, kjer se obdelujejo vaši osebni podatki in omejuje dostop do osebnih podatkov znotraj organizacije. Pooblastilo za dostop do osebnih podatkov se daje samo posameznikom znotraj organizacije, kot tudi skrbniku za osebne podatke, z edinim namenom, da jim omogoči opravljanje svojih nalog.

Spremembe politike zasebnosti


Nupo ApS in Hestia d.o.o. si pridržujeta pravico, da po potrebi spremenita to politiko zasebnosti, na primer zaradi uskladitve s spremembami zakonov in predpisov. Takšna sprememba bo objavljena na spletni strani www.nupo.com/si.

Kontaktni podatki:

Hestia d.o.o.
Gasparijeva ulica 2
Slovenija
Telefon: (01) 521 12 76
E-pošta: info@nupo.si


Nupo ApS
Midtager 29, 1. th
DK-2605 Brøndby
Denmark
info@nupo.com
+45 43 48 88 80 42